Skip to content

Cart

Your cart is empty

Връщане на продукти

Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката. Предлагаме и директна замяна.


Как можете да върнете продукти?

1. Попълнете формуляра за връщане, който сме приложили към пратката Ви. Ако не откривате формуляра, можете да го свалите от тук.


2. Опаковайте стабилно продуктите за връщане в картонена кутия и приложете попълнения формуляр за връщане.

Не забравяйте, че върнатите продукти трябва да са в оригиналните им опаковки и с приложените към тях етикети и аксесоари. Те не бива да са употребявани или да са с нарушен търговски вид.

Връщането на стоки е за сметка на клиента с удобна за Вас куриерска фирма, като се свържете с тях и си направите заявка за куриер на посочен от Вас адрес или изпратите продуктите директно от който и да е техен офис. Имайте предвид, че връщането с всички куриерски фирми е за Ваша сметка.

Адресът, до който се изпращат всички наши пратки е следният:

ПОЛУЧАТЕЛ: за магазин Plus Zero Concept Store
до адрес: ул. Позитано 1
София, 1000

В случай че връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в обща пратка. Ако продуктите обаче са от различни поръчки, изпратете всеки от тях като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане.


Какво се случва, след като изпратите пратката?

Получавате товарителница, с която можете в сайта на куриерската фирма да видите кога артикулите са предадени на наш служител в град София.

Продуктите се проверяват в отдела ни за върнати пратки. След като процесът приключи, ще получите съобщение на посочения в поръчката имейл адрес, както и корекция на фактурата.

Възстановяване на сума - получавате сумата, която сте заплатили за артикулите (без транспортните разходи, ако има начислени такива) в рамките на 14 дни от датата на изпращане на върнатата пратка в София. В извънредни случаи този срок може да бъде удължен, при възникване на проблем с банковите данни. Сумата се възстановява по следните начини:

  • За поръчки, заплатени онлайн през системата Stripe, PayPal - автоматично по картата, от която е направено плащането;
  • За поръчки, заплатени с наложен платеж - по посочената във формуляра за връщане банкова сметка.

 


Можете също така да посетите страницата Контакти